Grand Hotel Nirvana - Sunny Beach | Стаи и цени

Двойна стая

Двойните стаи са просторни и модерно декорирани с изискана мебел и акценти на съвременния европейски дизайн. Предлагат гостоприемство и комфорт, като същевременно внася изящество и елегантност във вашия престой. Стаите са оборудвани с всички необходими удобства: централна климатична система със собствен контрол, кабелна TV, минибар, санитарен възел, балкон ­/част от стаите са с изглед към басейн и/или море.   

Максимален капацитет: Двама възрастни и две деца или трима възрастни с едно дете.

Тройна стая

Тройните стаи са идеални за по-големи групи и семейства, които търсят комфорт и уют в стилна и модерна обстановка. Стаята е просторна и светла, обзаведена с изискана мебел, която създава уникално усещане за релаксация и удобство. Стаите са оборудвани с всички необходими удобства: централна климатична система със собствен контрол, кабелна TV, минибар, санитарен възел, балкон ­/част от стаите са с изглед към басейн и/или море.  

Максимален капацитет: Трима възрастни и едно дете;

Апартамент

Апартаментите предлагат уют и комфорт за цялото семейство. Обзаведени с всички необходими удобства: централна климатична система със собствен контрол, кабелна TV, минибар, санитарен възел, балкон ­/част от които са с изглед към басейн и/или море. Апартаментите се състоят от спалня и просторна дневна с кухненски бокс.  

Максимален капацитет: Двама възрастни с две деца; четирима възрастни.